Vloer

Van linoleum tot hardsteen en van PVC tot parket: Octopus schoonmaakbedrijf (OSB 2000) kan alle soorten vloerbedekking grondig reinigen en zodanig nabehandelen dat deze weer als nieuw lijkt. Speciaal voor grote oppervlaktes beschikken wij over een professionele schrob – zuig en veegmachine. De schoongemaakte vloer kan door ons worden nabehandeld en verduurzaamd (Sprayen, impregneren, polmeren, opwrijven met high- speed machine) waardoor de natuurlijke glans terug keert en de vloer jaren langer mee zal gaan.v

Goed vloeronderhoud is een vak apart. Wij hebben dan ook diverse medewerkers binnen ons bedrijf die daar een vakopleiding voor hebben gevolgd. Ook de door ons gebruikte machines, middelen en materialen zijn speciaal ontwikkeld voor deze specialistische tak van periodiek schoonmaakonderhoud.

Een verkeerde behandeling van uw kostbare vloer kan desastreuze gevolgen hebben met ongelooflijk hoge kosten als gevolg. Een juiste behandeling echter, kan enorme positieve gevolgen voor u en uw bedrijf hebben. En dáár zorgen wij dan ook voor.

Dankzij onze ervaring kunnen wij de volgende vloeren voor u onderhouden:

 • Linoleum
 • Marmoleum
 • Artoleum
 • Sportvloeren
 • Rubber
 • Plavuizen
 • Steen
 • Beton
 • Natuursteen
 • Laminaat
 • PVC
 • Kurk

De schoonmaakwekker!

Loopt uw contract met uw
schoonmaakbedrijf af?
Laat het ons weten en
ontvang snel een
scherpe aanbieding!

Offerte aanvragen
Waarom kiezen voor OSB 2000?
Onze dagelijkse ervaringen met opdrachtgevers hebben ons geleerd dat zij groot belang hechten aan:
Professionaliteit
U streeft naar een schone werkomgeving. Een omgeving waarin uw medewerkers zich prettig voelen en u uw klanten met trots kunt ontvangen. Binnen Octopus schoonmaakbedrijf wordt op alle niveaus meegedacht over de beste werkwijze en dus ook het gewenste resultaat. De combinatie van kwaliteit en scherpe prijs staat hierbij voorop.
Vakmanschap
De kwaliteit van schoonmaakdienstverlening wordt bepaald door de kwaliteit van de mensen op de werkvloer. Onze medewerkers mogen zich pas eerste klas schoonmaker noemen nadat zij succesvol een interne opleiding binnen onze organisatie hebben doorlopen.
Helderheid
Communicatie is een essentieel onderdeel van ons werk. In de praktijk hebben zowel u als onze medewerkers doorlopend profijt van een goede communicatie. Heldere, frequente communicatie tussen Octopus schoonmaakbedrijf (OSB 2000) en haar klanten vinden wij belangrijk. Afspraken worden altijd schriftelijk vastgelegd en we houden voor u een logboek bij.
Betrokkenheid
Uw facilitair proces vormt de basis van onze samenwerking. Door onze dienstverlening aan dit proces aan te passen zijn we in staat onze deskundigheid te combineren met uw wensen en behoeften. Dit schept niet alleen duidelijkheid voor u maar zorgt ook voor duidelijkheid en betrokkenheid bij onze medewerkers.
Deskundigheid
Opleidingen geven onze medewerkers de basis om hun werk goed en vakkundig uit te voeren. Advies, kennis en expertise is altijd op eenvoudige wijze beschikbaar voor onze medewerkers.
" Voor ons als tandartspraktijk is goede hygiëne een must. Schoonmaakbedrijf OSB 2000 maakt dagelijks onze praktijk schoon. Wij zijn heel erg tevreden over de manier waarop de praktijk wordt schoongemaakt en over de communicatie. Wij wisselen regelmatig tips en adviezen uit. Op die manier zorgen we er samen voor dat de praktijk perfect schoon is. "
Renate Pul, praktijkmanager Tandheelkundige Kliniek Helder