Kwaliteit

Kwaliteit is onze eerste prioriteit. Octopus schoonmaakbedrijf (OSB 2000) hecht grote waarde aan kwaliteit. Onze unieke werkorganisatie garandeert een schone werkomgeving. Om deze kwaliteit blijvend te realiseren hanteert Octopus schoonmaakbedrijf (OSB 2000) een interne kwaliteitscontrole op zijn medewerkers. De kwaliteitscontrole gebeurt zonder enige afspraak vooraf op elk willekeurig moment door een interne deskundige.

Naast onze kwaliteitscontrole werkt onze deskundige mee met de medewerkers en geeft ze tips en adviezen. De medewerkers leren wat ze zelf kunnen doen om veiliger, gezonder en prettiger te kunnen werken.

We hebben geen standaardpakketten, maar leveren altijd maatwerk. Bij elke opdracht die Octopus schoonmaakbedrijf (OSB 2000) van zijn klanten ontvangt leveren wij het beste werk met de hoogste kwaliteit. Ons uitnemende werkresultaat kent geen extra prijs en dat is het geheim van ons succes.

Werkmethoden, middelen en materialen

Onze werkmethoden zijn gebaseerd op de meest recente ontwikkelingen op het gebied van schoonmaaktechniek, milieueffecten en arbeidsomstandigheden. Wij zullen in de dagelijkse uitvoering gebruikmaken van middelen en materialen die aan internationale richtlijnen en wetgevingen voldoen en afkomstig zijn van zorgvuldig geselecteerde topleveranciers.

We zijn continu op zoek naar productverbetering. Daarbij hebben we respect voor het milieu en werken daarom met minder milieubelastende producten en systemen. We werken met producten van hoge kwaliteit die niet schadelijk zijn voor de mens.

In de werkkast hebben de hulpmaterialen en reinigingsmiddelen allemaal hun eigen plaats. We gebruiken zoveel mogelijk microvezel doeken. Het schoonmaakmateriaal wordt dagelijks na de werkzaamheden op de juiste wijze gereinigd, gedesinfecteerd, gedroogd en opgeruimd of vervangen.

Door de beste materialen te kiezen en met goed opgeleide medewerkers te werken volgens de juiste methoden, garanderen wij de beste kwaliteit.

Reiniging van het sanitair

Hoe goed sanitaire ruimten dagelijks ook worden schoongemaakt, niet zichtbare en moeilijk bereikbare plaatsen komen meestal onvoldoende aan bod. Hierdoor ontstaan grote vervuilingen, die onaangename geuren en bacteriegroei kunnen veroorzaken. Daarom heeft het sanitair een grondige reiniging nodig. We verstaan daaronder het extra grondig reinigen van toiletten, wastafels, douchecellen, baden en urinoirs. Deze aandachtspunten worden in de meeste schoonmaakbedrijven in een jaarlijkse planning in beeld gebracht, maar bij Octopus schoonmaakbedrijf zijn dit de dagelijkse en de belangrijkste werkzaamheden.

De schoonmaakwekker!

Loopt uw contract met uw
schoonmaakbedrijf af?
Laat het ons weten en
ontvang snel een
scherpe aanbieding!

Offerte aanvragen
Waarom kiezen voor OSB 2000?
Onze dagelijkse ervaringen met opdrachtgevers hebben ons geleerd dat zij groot belang hechten aan:
Professionaliteit
U streeft naar een schone werkomgeving. Een omgeving waarin uw medewerkers zich prettig voelen en u uw klanten met trots kunt ontvangen. Binnen Octopus schoonmaakbedrijf wordt op alle niveaus meegedacht over de beste werkwijze en dus ook het gewenste resultaat. De combinatie van kwaliteit en scherpe prijs staat hierbij voorop.
Vakmanschap
De kwaliteit van schoonmaakdienstverlening wordt bepaald door de kwaliteit van de mensen op de werkvloer. Onze medewerkers mogen zich pas eerste klas schoonmaker noemen nadat zij succesvol een interne opleiding binnen onze organisatie hebben doorlopen.
Helderheid
Communicatie is een essentieel onderdeel van ons werk. In de praktijk hebben zowel u als onze medewerkers doorlopend profijt van een goede communicatie. Heldere, frequente communicatie tussen Octopus schoonmaakbedrijf (OSB 2000) en haar klanten vinden wij belangrijk. Afspraken worden altijd schriftelijk vastgelegd en we houden voor u een logboek bij.
Betrokkenheid
Uw facilitair proces vormt de basis van onze samenwerking. Door onze dienstverlening aan dit proces aan te passen zijn we in staat onze deskundigheid te combineren met uw wensen en behoeften. Dit schept niet alleen duidelijkheid voor u maar zorgt ook voor duidelijkheid en betrokkenheid bij onze medewerkers.
Deskundigheid
Opleidingen geven onze medewerkers de basis om hun werk goed en vakkundig uit te voeren. Advies, kennis en expertise is altijd op eenvoudige wijze beschikbaar voor onze medewerkers.
" OSB2000 levert al jaren hun schoonmaakdiensten aan SOMT. Met name de flexibiliteit van het bedrijf bij evenementen, partijen of late sluiting zorgt voor een prettige samenwerking. "
Facilitair Beheer SOMT