De beste medewerkers

Dienstverlening is mensenwerk, onze medewerkers vormen het kapitaal van de organisatie. Het werknemersbeleid van Octopus schoonmaakbedrijf (OSB 2000) is erop gericht om de goede mensen te vinden, hen verder te bekwamen en te motiveren, blijvend tevreden en gezond te houden en langdurig voor Octopus schoonmaakbedrijf (OSB 2000) te behouden. We zorgen goed voor onze medewerkers door veel aandacht te besteden aan hun veiligheid, gezondheid, welzijn en leefmilieu. We gaan respectvol en integer met onze medewerkers om. We hebben interesse in de persoon achter de mens. We werken volgens het principe van coachend leidinggeven.

Gezond werken en aandacht voor werknemers zijn de basis voor een gezonde en succesvolle bedrijfsvoering. Wij geven onze medewerkers de aandacht die ze verdienen en laten hen zien dat ze serieus worden genomen. Voor u als opdrachtgever is dat een signaal dat het schoonmaakbedrijf ook u, of eigenlijk het werk dat op uw locatie gedaan wordt, serieus neemt.

Ons team bestaat uit betrokken en enthousiaste mensen. Mensen die zich voor honderd procent inzetten voor hun werk. Mensen die hun taak serieus nemen en die de regels van persoonlijke hygiëne volgen. Onze medewerkers worden intern opgeleid door een coachend leidinggevende. U kunt bij ons dus rekenen op vaste en gemotiveerde medewerkers.
Onze medewerkers zijn verantwoordelijk voor de kwaliteit van het uitgevoerde werk en bepalen mede hoe u onze dienstverlening beleeft. Als wij zorgen dat onze medewerkers prettig werken, maken ze ook beter schoon. Want hoe prettiger je werkt, hoe beter je prestaties.

De schoonmaakwekker!

Loopt uw contract met uw
schoonmaakbedrijf af?
Laat het ons weten en
ontvang snel een
scherpe aanbieding!

Offerte aanvragen
Waarom kiezen voor OSB 2000?
Onze dagelijkse ervaringen met opdrachtgevers hebben ons geleerd dat zij groot belang hechten aan:
Professionaliteit
U streeft naar een schone werkomgeving. Een omgeving waarin uw medewerkers zich prettig voelen en u uw klanten met trots kunt ontvangen. Binnen Octopus schoonmaakbedrijf wordt op alle niveaus meegedacht over de beste werkwijze en dus ook het gewenste resultaat. De combinatie van kwaliteit en scherpe prijs staat hierbij voorop.
Vakmanschap
De kwaliteit van schoonmaakdienstverlening wordt bepaald door de kwaliteit van de mensen op de werkvloer. Onze medewerkers mogen zich pas eerste klas schoonmaker noemen nadat zij succesvol een interne opleiding binnen onze organisatie hebben doorlopen.
Helderheid
Communicatie is een essentieel onderdeel van ons werk. In de praktijk hebben zowel u als onze medewerkers doorlopend profijt van een goede communicatie. Heldere, frequente communicatie tussen Octopus schoonmaakbedrijf (OSB 2000) en haar klanten vinden wij belangrijk. Afspraken worden altijd schriftelijk vastgelegd en we houden voor u een logboek bij.
Betrokkenheid
Uw facilitair proces vormt de basis van onze samenwerking. Door onze dienstverlening aan dit proces aan te passen zijn we in staat onze deskundigheid te combineren met uw wensen en behoeften. Dit schept niet alleen duidelijkheid voor u maar zorgt ook voor duidelijkheid en betrokkenheid bij onze medewerkers.
Deskundigheid
Opleidingen geven onze medewerkers de basis om hun werk goed en vakkundig uit te voeren. Advies, kennis en expertise is altijd op eenvoudige wijze beschikbaar voor onze medewerkers.
" Voor ons als tandartspraktijk is goede hygiëne een must. Schoonmaakbedrijf OSB 2000 maakt dagelijks onze praktijk schoon. Wij zijn heel erg tevreden over de manier waarop de praktijk wordt schoongemaakt en over de communicatie. Wij wisselen regelmatig tips en adviezen uit. Op die manier zorgen we er samen voor dat de praktijk perfect schoon is. "
Renate Pul, praktijkmanager Tandheelkundige Kliniek Helder